Van uw voorzitter

Van uw voorzitter

Geplaatst op 24-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Reinout Klapwijk

Allereerst wens ik iedereen veel sterkte met de gevolgen van het Corona-virus dat ons allen op een of andere manier raakt. Het maakt duidelijk hoe waardevol het is om in normale omstandigheden te genieten van de mooie dingen van het leven waaronder onze Zestienkwadraat ! 

Ging het in de vorige “Van uw voorzitter” nog over onder andere de Hiswa, de algemene ledenvergadering (ALV) en de evenementen kalender, dan zitten we plots in heel ander vaarwater. Het is nog geen twee weken geleden dat we de ALV moesten annuleren en inmiddels zitten de meesten van ons binnen en weten we dat – hoe mooi het weer ook is – er voorlopig geen evenement doorgang vindt.

Hiswa
Tegen de verwachtingen in gingen de deuren toch open op woensdag 11 maart. Na een matig tot slecht bezochte eerste dag werd op donderdag rond lunchtijd besloten de beurs te sluiten en is iedereen naar huis gestuurd.

De Hiswa kende voor ons een andere opzet met een groots paviljoen voor klasse-organisaties. De verwachtingen waren hoog gespannen, iedereen was enthousiast en dat houden we vast voor 2021. “IJs, weder en gezondheid dienende” gaan we ons best doen er volgend jaar een groot succes van te maken. We zullen dan op BootHolland en de Hiswa ons jubileumjaar (zie ook onder) inluiden.

Digi - Algemene ledenvergadering (ALV)
Volgens de statuten dient deze plaats te vinden uiterlijk drie maanden na aanvang van het nieuwe verenigingsjaar. Velen van u werken thuis en dankzij de hedendaagse communicatie mogelijkheden is dat goed mogelijk. We zullen via het Forum op www.16m2.nl de ALV houden. Binnenkort ontvangt u meer informatie hierover.

Wedstrijd / evenementen kalender 2020
Het behoeft geen verdere uitleg dat tot 1 juni alle evenementen zijn afgelast. Afhankelijk van de overheidsmaatregelen per 1 juni kijken we welke inhaalmogelijkheden er zijn voor het NK-sprint en het Toerweekend en komen daar op terug.

Kwadraat & Praat 2020
De nieuwe Kwadraat & Praat is onderweg naar u. Bij gebrek aan evenementen waarbij vele leden elkaar ontmoeten hopen wij dat dit – iets dikkere – jaarboek u boeit en enthousiast houdt om naar zoveel mogelijk evenementen te komen die ons hopelijk dit seizoen nog gegeven worden.

Veel kijk- en leesplezier !

Henk Doze 1950 - 2020
Op 18 maart j.l. is Henk Doze plotseling overleden. We kennen Henk als “de man van de kraan” bij de Belterwiede, eigenaar en havenmeester van de jachthaven en camping “Aan ’t Wiede”. Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

 

Reinout Klapwijk

24-03-2020


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U