NK Sprint: Inschrijving geopend!

NK Sprint: Inschrijving geopend!

Geplaatst op 17-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wesley Ladage

Nederlands Kampioenschap SPRINT, Nieuwkoop

Zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023

Het seizoen is begonnen en aan alle reacties om ons heen te horen beloofd het een geweldig zeiljaar te worden. We hebben er met elkaar veel zin in. Eindelijk een jaar zonder beperkingen, we kunnen de agenda gewoon goed vullen met gezellige zeilweekendjes.

Het Nederlands Kampioenschap Sprint wordt dit jaar gezeild op de Nieuwkoopse plassen onder leiding van Pieter Lanser. In twee dagen 15 korte wedstrijden van ongeveer 15 minuten. De organisatie heeft ook dit jaar weer besloten het max aantal deelnemers op 32 te zetten dus stel het inschrijven niet uit, de kans is groot dat dan je niet mee kunt doen. Bij meer dan 20 boten aan de start zal er gesplitst worden. Op deze manier zijn de starts en het ronden van de boeien veilig uit te voeren.

Afgelopen winter heeft het clubhuis en de steiger van NoordZuid een metamorfose ondergaan. Met een frisse look en twee keer zoveel ruimte rond het clubhuis beloofd het een gezellige boel te worden.

In het inschrijfgeld van €60,- zit het diner, de lunch voor beide dagen inbegrepen en is het eerste rondje koffie van het huis. Zoals je van NoordZuid gewend bent maken we het altijd gezellig met een muziekje.

Rond Nieuwkoop zijn voldoende slaapplaatsen te vinden maar je bent natuurlijk ook van harte welkom met de camper, op het naastgelegen terrein is er voldoende plaats en douche is aanwezig. Geef aub bij het inschrijven aan of je hier gebruik van wilt maken.

U kunt zich hier inschrijven.

Het wedstrijd comité, de vereniging en wij van de feestcommissie hebben er erg veel zin in, we hopen dan ook dat jullie er weer allemaal bij zijn.

Nog 1 kleine tip, neem vrienden of familie mee! We kunnen voor hen, voor een geringe bijdrage een plekje in een sloepje of fluisterbootje reserveren.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Wesley Ladage

yelsew.[antispam].@ladage.nl

M: 06 54 378 843


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U