De agenda's kunnen getrokken worden...

De agenda's kunnen getrokken worden...

Geplaatst op 30-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Secretaris


16m2-kalenderDe kalender voor 2020
Wederom rijkelijk gevuld met wedstrijden gespreid over heel Nederland. Dat is wat wedstrijdzeilen in onze klasse zo bijzonder maakt. Evenementen op vele verschillende plassen en meren, ieder met hun eigen schoonheid en uitdaging. Gastvrij ontvangen worden op havens en in clubhuizen, bestaande contacten versterken en nieuwe vrienden maken… dat typeert wedstrijdzeilen in de grootste klasse van Nederland.

De Nederlandse kampioenschappen sprint, de ‘gewone’ kampioenschappen – je zou kunnen zeggen: “sprint en langebaan” – en de SeizoensFinale zijn hoogtepunten georganiseerd door de klasse-organisatie zelf i.s.m. ervaren zeilverenigingen.

Dit seizoen voor het eerst een toerweekend op de kalender (8-10 mei) voor een ieder die eens iets anders wil, op avontuur met de kwadraat, dwars door Zuid-West Friesland.

Aangegeven is welke evenementen meetellen voor de jaarprijs, 10 wedstrijd series / evenementen waarvan de beste 6 meetellen voor het klassement.

Bij ieder evenement ziet u een naam + telefoonnummer, mocht u vragen hebben over de lokale situatie of het evenement zelf. Dit zijn ervaren wedstrijdzeilers uit de regio die u op weg kunnen helpen als iets niet duidelijk is.

Ga voor de details naar de Kalender

Tot op het water!

16m2 KO


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U